Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 05 feb 08, 09:04
Endret: 05 feb 08, 09:05
Når det kommer til min omformulering, så ja den skal jeg ta! Men jeg mener fortsatt at den ikke er usann....
Opprinnelig postet av HotDream
Hvis du vil ha svar på hvilken takk han har gitt oss, så er det vel at vi fortsatt er i Tippeligaen! sitat slutt. Hvordan skal dette tolkes?
På hvilken annen måte kan han takke oss? Og han, samt flere har gjort at vi er der, og jeg mener (min mening) at han har hatt en større rolle enn fler! (Og nei, ingen er større enn klubben, kjenner til den...)

Når det kommer til kontrakt eller personlige betingelser så kommer de ifra media, den eneste måten noen av oss kjenner saken; Man drar jo konklusjoner ut av dette som man leser det.
www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp
Shaaban själv tackade för några veckor sedan ja till ett kontrakt med Hammarby.
www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/hammarby/article1527331.ab
Tro noe annet enn at det er Hammarby som har satt igang hele mølla er jo helt utrolig. Rami fikk kontraksforslag som han likte, og som fikk han nærmere sin familie, som han ønsket i en alder av 32. Dette ser jeg ikke som noe griskhet, men mer smart planlegging av en karriere.

Opprinnelig postet av HotDream
Hvem som har hatt mest glede av hvem er jo et spørsmål det blir vanskelig å svare på, men Rami var mer eller mindre et null når han kom til oss, fikk kontrakt med fet lønn og sjansen til å spille fotball. Han har jo grepet muligheten...Merkelig at ikke svenske klubber var på banen den gangen, eller kanskje ikke? Han var jo et høyst usikkert kort å satse på. I etterpåklokskapens ånd så kan vi vel ihverfall være enige om at Ramis karriere har fått en real oppsving at han ble satset på i FFK....?

Jeg vil vel heller kalle det god scouting av FFK! Med CVen han hadde i bagasjen fra før av, så tror jeg ikke det var FFK alene som han kan takke. Selvfølgelig tok vi en sjanse, og man er glad at den fungerte. Men hvordan i all verden skal han takke oss? (Som for min del var hele kjernen for denne diskusjonen.) Spille til han kvelder, gå rundt å kysse hver enkelt supporter og alle i de administrive ledda? Syns det blir for dumt å kreve av et menneske.
Han har selv sagt at han setter kjempepris på alt som har skjedd i FFK og at de tok sjansen på han. Men at han vil være sammen med familien må da være en privatsak! Og når det kommer til den andre tingen ang. penger; Nok engang, man er menneskelig, å bli tilbydt en hau med penger i en relativt "gammel" alder innenfor fotball eller hvilken som helst bransje. Man stopper opp og vurderer det, uansett.

Og nok engang :) Jeg og er lei farsen her, jeg og vil ha en kjapp avslutning på dette!

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340