Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 05 feb 08, 07:22
Endret: 05 feb 08, 07:34

Opprinnelig postet av endre
Hvilken takk er det?
Han har lyst til å være med familien sin! Det er ikke akkurat han som har satt stopper for noe her....
Sånne kommentarer er pisspreik! Hvis du vil ha svar på hvilken takk han har gitt oss, så er det vel at vi fortsatt er i Tippeligaen!

Ja stakkar, hvis han virkelig MÅ hjem til familien sin (det er ikke lenge siden den samme mannen sutret i media når han ikke ble solgt til Tyrkia. Har han familie der også??), ja da får han kjøpe seg fri sjøl da vettu. Ta en "Nevland"....Hvis han tror at FFK skal selge ham på billigsalg etter selv å ha forhandlet seg fram til en god personlig kontrakt lenge før klubbene har blitt enige, så er han utrolig naiv. Han har en kontrakt med FFK å forholde seg til. Det er da merkelig at han med fler ikke kan la være å syte i media når de vil bytte klubb.... Som tidligere sagt: Vil Hammarby ha Rami får de betale det en internasjonal keeper koster, eller ligge unna.  

Du mener vi ikke hadde vært i TL uten Rami??? Det er pisspreik det! Skal vi selge alle som har bidratt til at vi fortsatt er i TL på billigsalg i takknemlighet?? F.eks Bjørkøy, skal vi la ham gå for knapper og glansbilder om han vil bytte klubb for å spille i nærheten av familien? Hvilken planet er du ifra??

FFK bør stå på den prisen de har satt på Rami og om ikke noen er villige til å betale så behold ham og la ham sitte på tribunen å se på Staw og Bråthen spille.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340