Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morradi

Juniorspiller
Ble medlem: 13 aug 06
Innlegg: 148

Lagt til: 03 feb 08, 23:21
Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Det er greit at søndagsavisen til FB har blitt tynn de siste årene, stoffet må jo nå fordeles med mandagsavisen, ikke slik det var før da mandagsavisen var tjukk som en bok, full av interessante emner for leserne. Men dette her var dårlig journalistikk, har mannen helt råket opp for emner ? Kunne han ikke heller dekket opp en privatkamp med Lisleby, Østsiden eller FFK Junior istedet ?

Stadionsaken er jo under håndtering for at virkeligheten skal komme frem, hvem som enn måtte ha mest rett. Og både Stadion og FFK kommer til å ha noe rett hver. Men å snakke om fraksjoner som ligger i skyttegraven bak hvert sitt mål blir jo latterlig, folk må få lov til å være uenig uten at dette karakteriserers som to sterke krefter som jobber mot nord og syd!

Skjerp dere FB eller kom med noe konkret og nytt!

 

Vel, nå virker det som dette er noe mer enn vanlig "uenighet". Jeg siterer: "Det kan være sunt å rydde i loft og i skuffer – og å lufte ut en gang imellom. Også i FFK. Derfor er det ikke kuppet i seg selv jeg reagerer på. Nei, men jeg er på grensen til sjokkert over bitterheten, mistenksomheten og det som sterkt minner om et destruktiv fiendskap som har utviklet seg i klubben og blant støttespillerne. Det går knapt en uke uten at vi i FB får spørsmål fra den ene eller andre leiren om hvorfor vi ikke har skrevet eller løftet frem negative saker om "de andre" når noe skjer. Og når vi ikke skriver slike saker, eller kanskje ikke bruker mye plass som enkelte hadde forventet, blir vi beskyldt for å være i lomma på den andre leiren. Begge sider er aktive. Fredriksstad Blad kan alltids leve med en slik kritikk, i hvert fall så lenge den kommer fra begge sider, men alt dette viser hvor giftig stemningen i og rundt klubben er og har vært den siste tiden. "

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340