Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 16 jan 08, 20:38
Opprinnelig postet av Lemmy

Men hva om Raio Piroja blir skadet for oss? Vi har Agim og kanskje Vidar Martinsen å sette inn, men det blir langt fra det samme. Noe vi så i serieåpninga i fjor.

Det fins mange argumenter for at Stabæk, Lillestrøm eller noen av de andre lagene ikke skal bli blant de fire beste. Men da fins det hvertfall mange flere argumenter for at vi ikke skal klare det heller!

Bare for å ha sagt det; serieåpningen i fjor var ikke noe dårligere enn avsluttningen ifjor, tvert imot. Så hva har det med Raio å gjøre? Og hvem har snakket om topp fire i år? Målsetningen gjelder for 2009-sesongen. Målsetning for i år kommer etter La Manga..

For å spinne videre på dine hvem tror/trodde: Hvem trodde f.eks. at Viking skulle slåss med ryggen mot veggen helt til siste kamp i TL 2006? Hvem trodde Stabæk skulle ta sølv ifjor?

At det finns mange argumenter for hvorfor lag skal lykkes eller mislykkes er nok riktig. Det er imidlertid slik at de argumentene som jo brukes av såkalte "eksperter" så å si aldri slår til. De har jo blant annet argumentert i flere år for FFK nedrykk....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f