Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 16 jan 08, 17:21

En målsentning skal og bør være noe man strekker seg etter, selvfølgelig kan den ikke være for høy. Da kan motivasjonene svikte fordi at listen er lagt for høyt. Men blandt de 3 - 4 bør en målsetning være av flere grunner:

Forventningene til den økonomiske og sportslige satsingen blir hevet i forhold til tidligere år. Da vil det slå ut på sponsormarkedet, salg av sesongkort, trekke til seg kvalitetsspillere, krav til enda mer seriøs trening om det går ann og patriotismen vil få ved på bålet.

Er målsetningen for lav vil forventningene synke, sponsormarkedet vil ha mindre trykk, avventende salg av sesongkort, mindre "in- følelse / lavere hype", mindre atraktiv for spillere som vil vinne noe. Vi trengere jo spillere som vil vinne noe, ikke de som trepper ned fra feks RBK.

Jeg tror Grønhagen har meget gode kunnskaper og erfaringer sammen med ledelsen i FFK rundt dette med målsetningene. Kan være at et lavt uttalt mål eller målsetning vil være med på å sette press på investorene om å legge mer penger på bordet.

 Skal bli spennende å følge med på den utviklingen.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f