Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 14 jan 08, 22:35
Opprinnelig postet av Lars 29

Er vel ikke mange ukene siden talsmannen/mennene for BRH nektet all samarbeid med PH, de skulle ikke være på PH tribunen, de skulle ha eget felt et annet sted en PH feltet, få til noe på hovedtribunen, klubben måtte rette seg etter de, frihet for ultras, etc etc..

Det jeg mente med mitt innlegg som jeg visste ville provosere ,er at det er veldig dumt å gå så tøft og lite ydmykt ut, når de i realiteten ikke kunne plasseres noe annet sted på Fredrikstad stadion enn på PH tribunen. Da stadion ikke er større enn det den er.

Derfor må det være et paradoks for BRH, da PH etter hundrevis av innlegg etter BRH mening, ikke innehar de "verdiene" som BRH ønsker(et) seg. Du kan da ikke ikke glemme så fort eller? Kanskje du er lite utviklet, hva vet jeg? Poenget mitt at BRH skal nå samarbeide med noe som de egentlig til nå har vært 100 % imot, derfor stilte jeg et spørsmåltegn om plasseringen høyt oppe var smart, med tanke på forsangerne.Funker det, er det bra.

Er så morsomt å følge endel her inne, først så står dere for en ting, så vingler man litt, og så plutselig så endrer man helt standpunkt. Mye man sikkert kan si om meg, men jeg står ihvertfall for det jeg skriver og sier.


Men jeg skjønner bare ikke hvorfor du tar opp denne diskusjonen i denne tråden, når den ikke har med BRH eller dems utmelding eller noenting av det!

---------------------------

døm som sier at andre er domme, døm er domme døm!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f