Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #79

A-lagspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 293

Lagt til: 14 jan 08, 11:26
Opprinnelig postet av Silje Stenmoe

Dette har det blitt diskusjoner rundt, så jeg vil gjerne minne dere om hva vi ble enige om på møtet vårt. Forsangerne fortsetter med den jobben de gjør, men vi snakket om at dere kunne ta en prat med døm ang. nye sanger o.l. At femti mennesker skal fungere som forsangere tror jeg kan bli vanskelig.. Jeg synes det er kult når 1500 mennesker starter på samme sang på èn gang (sikkert bare en våt drøm og fantasi, men dog) Da er vi avhengige av en eller to som kan telle ned slik at dette faktisk skjer.. Det blir vanskeligere med 50 kæll.
SÅ - forsangerne blir; som avtalt!


Når jeg leste at RHE skulle være forsangere så regnet jeg nesten med at de skulle ha en egen som dro igang de femti andre.  Det ville jo fungert, alle skjønner jo at vi ikke kan ha 50 forsangere.
Hvis PH skal fortsette med sine forsangere så ser det det som helt nødvendig at det lages ett opplegg og at PH og RHE på forhånd samarbeider og planlegger hvordan dette skal gjennomføres. Hvis ikke er jeg redd for at det vil bli dratt igang forskjellige låter samtidig.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340