Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 14 jan 08, 10:28
Endret: 14 jan 08, 10:32

Enig med Holters.

Uansett hvor FFK hadde lagt målsettingen ville noen ha klaget. Er ikke målet urealistisk høyt i noens øyne så mangler klubben ambisjoner i andres øyne.

Det hadde bare vært tull å lagt lista lavere. Dessuten - ja FFK ble nummer 8 i fjor. Men så sent som etter 22 serierunder var 4. plass fremdeles innen rekkevidde. En sterk avslutning og ting kunne sett helt annerledes ut. Marginene er så små at det selvsagt ikke er urealistisk å sikte mot en plass vi var 3 seire unna i fjor. Da skal vi ta i betraktning at laget hadde en veldig fersk trener, det var mye skadetrøbbel spesielt innledningsvis i sesongen, nesten halve førsteelleveren hadde sin FFK-debut i løpet av sesongen (Prytz/Sjøberg, Martyn, Beko&Konan, Wehrman, Gashi, Tegström), og på slutten av sesongen var hele klubben sterk preget av det vanvittige kjøret mot direktør Morgan Andersen (noe jeg personlig tror svekket lagets fokus og resultater i sesongavslutningen).

Hvis man ikke ser at årets lag har et potensiale for forbedring fra i fjor, og ikke ser at en fjerdeplass er like rundt hjørnet om man klarerå gjøre bare litt bedre, så er man etter min mening vel skeptisk. En annen ting, som Holters påpeker også, er at det er ingen som påstår at FFK kommer til å nå målsettingen. Det er ikke derfor man lager målsettinger. Man skal ha noe å strekke seg etter, og da bør man jo strekke seg etter forbedringer. Gitt konkurransen i TL synes jeg det er helt greit at FFK ikke snakker om seriegull ennå. Men hadde man ikke siktet mot fjerdeplass en gang ville jeg ment at klubben manglet ambisjoner. Det gjør de heldigvis ikke.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340