Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 14 jan 08, 09:48

Opprinnelig postet av Jonek

Du må lese innlegget mitt i sin helhet, ikke bare klippe en setning, slik at du kan hoste opp noe annet.

 

At jeg ikke siterer alt du skriver betyr ikke at jeg ikke har lest alt du skriver. Om jeg velger å svare på det i innleggene dine som skurrer og ikke på alt, så er vel det noe jeg velger og ikke du??? Du skriver også at jeg hoster opp noe om uønskede forsangere gang på gang. Det har jeg ikke gjort og derfor er det du skriver blank løgn. Grunnen til at jeg dro det fram denne gangen er at du skriver (sitat) "De får ingen sympati eller støtte for sin klage på eventuelleforsangere som bruker seg mot dem"(sitat slutt). Som jo viser at du også her er et stykke unna sannheten.... De som har klaget har jo fått nettopp både sympati og støtte når de har klaget på forsangere som har blitt "litt for ivrige". Å holde seg til topic er en ting, men å holde seg til sannheten er vel noe du burde ha peiling på?

Fortsatt så er det sånn at vi er inne på en tråd hvor trådstarter blant annet skriver at Rødhvitelite får egen plass for 50 personer på PH-feltet og at de skal fungere som forsangere for hele PH-feltet. Dette går jeg ut ifra er klarert med Plankehaugen.... ?

Jeg har forøvrig ingen spesiell mening om hvordan en forsanger skal oppføre seg, men det er jo tydelig at PH-styret har en klar mening om hvordan en forsanger IKKE skal oppføre seg... Ser du poenget mitt nå? Antagelig ikke, men da får det være siste "host" fra meg i denne omgang.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340