Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Engafan

Bedriftsspiller
Ble medlem: 02 mai 04
Innlegg: 6

Lagt til: 02 mai 04, 22:05
Uten å tenke på det dere har sagt i denne tråden, er jeg veldig glad i FFK. Håper selvsagt at enga slår dere sønder og sammen, men vil ikke at dere skal rykke ned. Sjeldent at jeg ser så stort fotballengasjement som i Fredrikstad, og jeg tror VIF - FFK kampene kommer til å bli mine favorittkamper om dere holder dere oppe i tippeligaen.

"Jeg HATER klanen og jeg HATER vålerenga"
"Klanen er en gjeng med bønner fra Kløfta og a:D:Dndre grisgrente strøk."

Ikke det at jeg skjønner helt hvorfor dere snakker dritt om Klanen, med tanke på at Klanen er den beste supporterklubben i Norge, med best tifo, best oppmøte og flest & best sanger. I stedet for å være misunnelig på oss kan dere jo bare heve dere til vårt nivå dere også? Synes Plankehaugen er en bra supporterklubb, og jeg håper FFK holder seg :ffk: :p slik at vi kan møte dem i mange spennende kamper framover.

Fredrikstad har et greit lag og stort potensiale, pluss gode supportere. Men ikke noen grunn til å snakke dritt om Klanen, i alle fall..

Og det må da være lov å komme hit og diskutere selvom man ikke er FFK supporter? Klanen.no sine forumer har medlemmer fra alle klubber, og det er litt av vitsen, å kunne diskutere fotball med fans av også andre klubber. Så lenge vi holder oss på matta og poster bare i tråder som handler om Klanen/Vål`enga må det da være greit?

Ser fram til en kjempekamp på mandag, strålende sol, god stemning, og 0-2 til sluttresultat. :D

---------------------------

Enga 4 ever


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340