Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 13 jan 08, 10:35
Opprinnelig postet av Jonek

For det første: Skal du komme med påstandet som dette får du sørge for at de er riktige.. Hvis ikke kalles det løgn. Så vær så snill å dokumenter at jeg har skrevet noe om Zoran før og  "alltid klarer å hoste opp dette om og om igjen"...

Hvor er "sangfeltet" ??

 

Hvor er "sangfeltet" ??

Sangfeltet jobbes det med å sette av, og i bunn og grunn er det meningen at "sangfelt" er på hele ståplassen på PH. Det har ikke fungert slik intensjonen, og noen grep gjøres på dette området. På sangfeltet skal det være mer malplassert å tie enn å synge.

Det du hoster opp i ditt innlegg er dette md PH og FFK ikke ønsket å støtte forsangerene.

Det er å trekke inn dette med reaksjoner fra PH mot bla Zoran. Det kan ikke misforstås, i så tilfelle må du skrive det klarere. Alle her inne får assosiasjoner til utestengelsen når du trekker inn dette. Du hoster opp dette igjen i en tråd det ikke er tema.

Klart at Glenn Lampe og han andre er ønsket som forsanger, har ikke hørt noe annet.

Hold topic videre i trådenH

[/quote]

Som ventet kan du ikke svare på eller dokumentere at jeg som du skrev "hoster opp dette om og om igjen" når det gjelder folk som ikke er ønsket som forsangere på PH-feltet. Det kommer av at du ikke klarte å finne noe som underbygger påstanden din. Du løy.Jeg syns du skal holde deg for god til å fare med påstander og løgn om hva andre skriver her inne.

Når det gjelder PH-feltet så er det ikke et sangfelt per idag, uansett hva du "i bunn og grunn" mener, men et felt for medlemmer av PH. At det jobbes med å endre dette som du sier er noe helt annet. . Er det sant at det jobbes med å endre kravene for å stå på PH-feltet? ....

Når det gjelder forsangere så får du støtte Glenn du, men ifølge trådstarter så er det Rødhvitelite med sine 50 plasser på PH- feltet som skal fungere som forsangere for hele PH-feltet (selv om du ikke har hørt noe annet), og det er dette 50 mann sterke feltet som er sangfeltet med krav til de som står der. De som ikke synger får ikke lov til å stå på dette feltet og dermed er det nok ingen som vil føle seg "malplassert på sangfeltet" som du skriver. 

Når du skriver at jeg skal holde topic i tråden, så blir det jo spesiellt dumt når du tydligvis ikke har fått med deg hva som står i innlegget til han som startet tråden...

Syns forøvrig opplegget rundt sangfelt og Rødhvitelites engasjement høres bra ut og ønsker lykke til med sesongen 2008 og håper dere klarer å skape trøkk på kampene med det nye opplegget.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340