Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 10 jan 08, 18:51
Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Marcus
PH er jo til for å støtte laget med sang


PH er ikke UTELUKKENDE til for å støtte laget med sang. Faktisk er ikke ordet sang engang nevnt i vedtektene, men at målet er å støtte FFK visuelt og verbalt under kamp.

For noen kan det bety obskøne ytringer ovenfor dumme dommere eller apelyder når motstander gjør feil. For andre kan det bety 90 minutters sammenhengende sang.

Folk er forskjellige.

"§1 FORMÅL

Plankehaugens mål er å støtte FFK visuelt og verbalt under kamp, samt å være en konstruktiv og kritisk diskusjons- og sa marbeidspartner for FFK utenom kamp. Plankehaugen skal tilstrebe å skape et godt og inkluderende sosialt miljø for sine medlemmer, særlig i forbindelse med FFKs kamper."

Verbalt er rop og sang, ikke dra inn dette med obskøne ytringer. Det blir et side spor i debatten og trekker den ned til et lavmål.

Problemet ikke at vedtektene ikke dekker alt og alle argumentasjoner og forklaringer på at folk ikke synger. Jeg mener det at folk må kunne bestemme selv om de vil synge eller ei, men når de står på PH feltet og ikke synger, må de regne med at de kan få klare hentydninger om å være med på sangen. De får ingen sympati eller støtte for sin klage på eventuelleforsangere som bruker seg mot dem. Der bør grensen gå, skal vi "holde med" den som står og glor, eller med forsangeren som hauser til sang og rop?

Der er kjernen i problemet, og svaret er enkelt og greit!

Vi støtter forsangeren!

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340