Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 02 jan 08, 23:15

Du er ikke den eneste som vil ha tre pinnær, hehe. Og mye av motgangen har selvsagt kommet pga man har hatt for få spillere, og da blir det tungt å spille mot lag som f.eks ikke har noen skader. Gutta og Ulf W skal ha skryt for at de faktisk jobber og står på så mye, når det i tillegg butter såpass i mot.  Og det er ikke tvil om at noen forsterkninger nå er kjærkomne, hehe.

Knutsen er en aggressiv spiller (dvs, ikke ufin, men går uredd rett på mål), og jobber hardt for laget. I følge Vålerengafans jeg har snakket med så er han helt klart en lovende spiller for norsk hockey. Jeg har like mye peiling på Oravec som deg omtrent, men det står litt info om han på stjernen.no, og statistikken hans er ikke så aller verst (husk at det er en viss forskjell mellom GET-ligaen og Extraliga). Bedsvåg vet vi jo alle hvem er, og skal bli artig å se han i den røde drakta igjen.

Ikke umulig at disse forsterkningene hjelper på humøret til resten av gutta, og gruser Furuset i morra.

Og for de som måtte lure, så går ikke dette på bekostning av noen lokale talenter. Viinikainen og kanskje Lindmark er langtidsskadd, og Knutsen og Oravec ble hentet inn i stedet. Bedsvåg teller ikke, da jeg omtrent ser på han som en fullblods Fredrikstad-kæll nå likevel.

Hørte forresten også at Stjernen var ute etter Spartas Bjarte Bjønnes og Jiri Jantovsky. De blå ville ikke stå i veien for et klubb-bytte for dem, i alle fall Jantovsky, men spillerne ville ikke.

---------------------------

100 fra Red Beavers synger høyere enn hele Plankehaugen! :)

Og, forresten...Særp er et forbanna høl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340