Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 des 07, 17:53

Om Shaaban går og FFK velger å kjøpe en ny keeper, vil det være ren idioti. Men, jeg tror de som jobber i FFK er lure nok til å la være. Forhåpentligvis er de det.

FFK trenger virkelig en venstreback og en kantspiller. Vi snuser veldig på Barsom, men det virker som om han ikke får bestemt seg. I verste fall har FFK blitt for skråsikre på at han signerer, ikke vurdert andre alternativer og hvis han da ikke skriver under sliter vi. Vi får håpe dette ikke er tilfelle. En ny venstreback jaktes det på, men det er surt at Stefanutto, Lustig og Riddez glapp.

Skal vi i tillegg fokusere på en ny keeper, er det meget rart. Det vil koste tid og unødvendige krefter. Og penger!! I tillegg vil det gi ut et helt feil signal til spesielt Lasse og Erik, men også til unge keepere i distriktet. Viking har satset på Austbø, Brann har gitt Opdal tid. Har disse lagene mislyktes? Nei.

Derfor mener jeg at om Shaaban selges, bør FFK være tidlig ute og signalisere at det vil bli satset  på Lasse og Erik. For de er absolutt gode nok for Tippeligaen, og jeg tror tiden er inne for å gi dem ansvar som de to eneste keeperne i klubben.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340