Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 09 des 07, 23:10
Endret: 09 des 07, 23:49

Opprinnelig postet av Jonek
Hva kan gjøres for å bedre supportermiljøet?

Jeg er redd det ikke er så lett. Hvis de verste "sånn er det med min mening, jeg gidder ikke høre hva du sier" og "jeg har 99% av de andre med meg og de er mot _deg_"-folk er representative for en betydlig andel av supporterene, så har ikke en diskusjon så mye å si fra eller til. De har allerede bestem seg, og de vil ikke høre fakta, for da blir de bare forvirra.

Det som er helt tydlig, er at man på PH bør dele opp i en "ultras" del og en "jippi-jeg-sparte-en-hundrings"-del. Da kan folk kjøpe billett der de vil og de vet hva de får: Står de på "ultras" så kan de stolt ta med seg to-stangs med "Morra til Bjørn-Helge er skikkelig DIGG" og sperre utsikten for andre ultras. De må tåle en omgang med hudfletting fra forsangere og sidemann og skulle det være noen som blir så glade at de fyrer av et bluss, så vet de at lacoste i bomull ikke engang får merker.

På den andre delen kan de som synes "ultras" er helt kliiiiiin gærne sitte. Men de er med på sangene når det passer dem selv, de vifter med flagg så de ikke skygger for fyren bak seg og de er med på å kle tribunen i rødt og hvitt. Ingen blir forbanna når de tar seg en kaffe eller har mest lyst til å se kampen en stund. Her bør det neste være krav om noe ffk-effekter, bare for å bli kvitt de værste gjerrigknarkene.

Da bør alle bli fornøyde, alle gleder seg til å gå på kamp, istedenfor å hisse seg opp over de som ikke synger eller over de som maser på at de ikke synger.

Edit: Oioio....ett innlegg overlevde moderatormassakeren!!!! Synd med de andre, jeg som synes jeg fikk sagt det som måtte sies :-).

 

---------------------------

"Bjørkøy blander perfekt saft og lager aldri bråk i innbytterboksen"
- Knut T. Eggen skryter av sin nye forsterkning


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340