Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 05 des 07, 12:14
Endret: 05 des 07, 12:27

Lars 29:

 

Jonek, Hvis du tenker på da supportere stormet banen når Leeds rykket ned til league one, og samtidig hadde mistet mange poeng pga økonomisk rot,, så var det ikke hooligans som stormet banen. Dette var supportere som ville vise sin missnøye mot Ken Bates og styret i Leeds United. Klubben var dengang enda mer på randen av stupet enn den er idag. Dette var ingen voldelig demonstrasjon, og ingen ble heller slått eller skadet. De sto på banen og sang og viste sin frustrasjon før de gikk tilbake til tribunen, kampen ble også ferdigspilt. Tenk deg hvis FFK hadde vært i semifinale i CL i 2001, man hadde hatt en styreformann som hadde lånt milioner av pund, slik at klubben går konkurs, at klubben mister alle spillerne sine, samt rykker ned i 3 divisjon i 2007..tror vel også vi hadde vist vår missnøye.

Svar:

Politiet stoppet fansen forran motstadnerne, ikke forran onkel Ken. Du skriver at det ikke var Casuals eller hooligans, og der er kjernen i England. Det er fler enn de typiske casuals som kan tenke seg en slåsskamp.

Lars 29

Jeg forsvarer ingenting vedrørende hooliganisme.men hva du enn sier så har mange andre land et mye større hooligans problem idag enn England.Det kan dokumenteres. Tyskland har pr idag et større hooligans problem enn England, spesielt gjelder dette klubber i gamle DDR, hvor stadionfasilitetene er dårlige,hvor det er ingen spesiell overvåkning, samt at supportere ikke blir adskilt til og fra baner/bysentrum etc..De har ennå ikke tatt et oppgjør med hooliganisme, Det gjelder også da land som Kroatsia, Balkan generelt, Italia, Nederland etc og mange land i Sør - Amerika..Synes også utviklingen i Sverige er litt skremmende, hvor fotball har beveget seg litt fra en familiebegivenhet til mer et oppgjør mellom ulike supportergrupperinger.Hatet mellom AIK og Hammarby, er feks mye sterkere og farligere enn " hatet mellom VIF - LSK, VIF - Brann...

Svar

Har fulgt med på AIK siden 1981, og ser at bråk og hat har fulgt Black Army og AIK hele veien. Ikke noe nytt og ikke noe verre nå enn på feks 80-tallet. Var i Norköping og Göteborg ved noen annledninger. Ikke pene greier. Utviklingen har ikke blitt verre i AIK, men media og internett gjør at du får lese mer om det.

Lars 29

Selv om Leeds nå er i league one, så har de ennå en av de større supportergrupperingene i England. Og hvis du  forhold  sammenligne Leeds med Milwall,Birminham, West Ham etc, så blir det er dårlig sammenligninsgrunnlag, da Leeds er 20 ganger så store som feks Millwall. Og det veldig sjelden bråk i og rundt Elland Road, Leeds by, eller andre steder, som gjelder fra organiserte supportere

Svar

West Ham med ICF og Under Five er betydelige på hooligan fronten, og har omtrent samme tilskuertall som Leeds i år. Vi hadde mindre i CL enn i League One. Vi kan derfor sammenlikne oss med de andre større klubbene som Chelsea, Tottenham og Arsenal på det området.

Lars 29

Men igjen, så er jeg imot all form for hooliganisme, og Leeds har hooliganer, som andre lag i England, som kun er ute etter bråk, men disse slipper ikke inn hverken på hjemme eller bortekamper, men møter heller andre lags supportere andre steder.

Når det gjelder FFK så tror jeg både du og vil det beste for klubben, og å støtte laget på en best mulig måte 

Svar

Der er vi enige om at vi felles må gjøre noe i og rundt supportermiljøet, og det blir for lett å skylde på feks BRH og andre små grupper. Vi må alle ta oss selv i nakken, slutte å kaste sand på hverandre og begynne å få skuta inn på en positiv kurs igjen. Da med SANG og TRIBUNESTEMNING  som hoved fokus, ikke trangsynthet og fordommer i alle retninger.

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340