Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 05 des 07, 11:57

Jonek 

På 80-tallet var jeg med på noen "kamper" for Leeds United, og kjener til via kontakter og media at det er Leeds som har de største hooligans følget i England de siste årene også.

Service crew har vært på plass uten for ER mot Millwall og flere andre steder denne sesongen. Tallenes klare tale viser at Leeds utestengte over 270 hooligans i fjor. et tilsvarende antall året før. Det er mest i England. Inne på stadion mot Ipswish i siste kamp ble banen stormet og Ipswish fansen oppsøkt inne på banen, men forhindret av ett massivt politi oppbud.

Det i direkte tilknytning til Leeds kamper dette skjer, ikke blind vold i en tilfeldig by eller et sted i England. Leeds utestenger de som blir arrestert i direkte tilknytning til kampene, ikke noe annet.

Fremdeles er Yorshire politiet det mektigste firmaet i Yorkshire. Det er klart at man har gort en god jobb i England og Leeds gjør det kanskje best av alle. Heldigvis! Disse detaljer kan vi diskutere opp og ned, men er egentlig litt off topic

Problemene i Tyskland er ikke større enn i England, når ble det kravaller inne på en tysk stadion? og skjer det ofte? Nei. Det skjer ute i gatene der også. Mye er likt i de store fotball landene.

Norge derimot har ingen egentlige problemer med dette, de små tyttebær gjengene her til lands kan ikke sammeliknes med de landene du trekker frem. De kan i mindre grad sammenlikne mellom Leeds (Sevice Crew) og BBB.

Gjerdene ble tatt bort pga Hillsboug tragedien, og brannen i Bradford, ikke pga hooligansproblemet er borte.

Du vet nok mest av oss om dette, så derfor avrunder jeg debatten rundt Leeds united og deres hooligans.

Rundt FFK

Jeg synes at det er viktig å følge de lovene som gjelder i Norge, ikke bare NFF sine. Da gjelder det drikking på offentlig sted osgå. Det er ikke lov til å drikke alkohol på en buss og på vekta. Men noen regler skal følges og andre ikke, men vi velger de som passer meg best.

PH turene er ikke lukkede selskap for folk over 18 år. Personlig så bryr jeg meg ikke om dette, men leser at noen er så klare på enkelte lovbrudd, men andre lovbrudd er det ikke så viktig å følge.

Ser ikke det store problemet med en bluss på vekta, og heller ikke en røyk eller at noen tar seg en flaske øl heller på vekta. Det et ikke mitt bord. Jeg snakker ikke om å drikke inne på tribunen og heller ikke om bluss inne på tribunen.

Mitt bord er å synge mest mulig for FFK!

Lars 29:

Jonek, Hvis du tenker på da supportere stormet banen når Leeds rykket ned til league one, og samtidig hadde mistet mange poeng pga økonomisk rot,, så var det ikke hooligans som stormet banen. Dette var supportere som ville vise sin missnøye mot Ken Bates og styret i Leeds United. Klubben var dengang enda mer på randen av stupet enn den er idag. Dette var ingen voldelig demonstrasjon, og ingen ble heller slått eller skadet. De sto på banen og sang og viste sin frustrasjon før de gikk tilbake til tribunen, kampen ble også ferdigspilt. Tenk deg hvis FFK hadde vært i semifinale i CL i 2001, man hadde hatt en styreformann som hadde lånt milioner av pund, slik at klubben går konkurs, at klubben mister alle spillerne sine, samt rykker ned i 3 divisjon i 2007..tror vel også vi hadde vist vår missnøye.

Jeg forsvarer ingenting vedrørende hooliganisme.men hva du enn sier så har mange andre land et mye større hooligans problem idag enn England.Det kan dokumenteres. Tyskland har pr idag et større hooligans problem enn England, spesielt gjelder dette klubber i gamle DDR, hvor stadionfasilitetene er dårlige,hvor det er ingen spesiell overvåkning, samt at supportere ikke blir adskilt til og fra baner/bysentrum etc..De har ennå ikke tatt et oppgjør med hooliganisme, Det gjelder også da land som Kroatsia, Balkan generelt, Italia, Nederland etc og mange land i Sør - Amerika..Synes også utviklingen i Sverige er litt skremmende, hvor fotball har beveget seg litt fra en familiebegivenhet til mer et oppgjør mellom ulike supportergrupperinger.Hatet mellom AIK og Hammarby, er feks mye sterkere og farligere enn " hatet mellom VIF - LSK, VIF - Brann...

Selv om Leeds nå er i league one, så har de ennå en av de større supportergrupperingene i England. Og hvis du  forhold  sammenligne Leeds med Milwall,Birminham, West Ham etc, så blir det er dårlig sammenligninsgrunnlag, da Leeds er 20 ganger så store som feks Millwall. Og det veldig sjelden bråk i og rundt Elland Road, Leeds by, eller andre steder, som gjelder fra organiserte supportere

Men igjen, så er jeg imot all form for hooliganisme, og Leeds har hooliganer, som andre lag i England, som kun er ute etter bråk, men disse slipper ikke inn hverken på hjemme eller bortekamper, men møter heller andre lags supportere andre steder.

Når det gjelder FFK så tror jeg både du og vil det beste for klubben, og å støtte laget på en best mulig måte 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340