Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 03 des 07, 01:25
Opprinnelig postet av bønna
- Epler kan også være farlig

- Kaffe og nikotin sender deg fort i torva

Jeg vet at jeg er urimelig og på grensen til usaklig, men om man skal være redd for at slike ting hender så kan man like godt trekke igjen gardina og handle mat over internett. Alle er klar over at hvis man misbruker et bluss, så kan det gå til helvete, på samme måte som man kan misbruke alkohol, nikotin, sukker osv.

Eksemplene dine er selvsagt helt søkte og kan ikke sammenlignes med bluss, men jeg kan godt gjøre et ærlig forsøk likevel: Begge eksemplene dine er ting man har kontroll over selv; du kan la være røyke eller drikke kaffe. Du kan også la være å spise epler. Om noen planter et bluss i nakken på deg, er noe du ikke selv kan forhindre dersom du ønsker å gå på kamp.

Eplesaken har du ikke full kontroll over siden det er snakk om et bestemt parti epler, men når det først viser seg at denne spesifikke typen med epler er giftige, så har vi et kontrollorgan i mattilsynet som kommer til å forby dem. På lik linje har vi et kontrollorgan i politiet og NFFs sikkerhetsreglement. Eplene var farlige, de blir forbudt. Bluss er farlig, derfor er det forbudt!

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340