Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 01 des 07, 17:49

Morsomt å se på deg Holters. Skal du liksom slå tilbake nå? Kaste av deg moderatorhatten og pepre forumet med BBB-propaganda i stadig nye tråder? Særlig fordi du vet at det var BRHere tilstede på matchen?

Vil gjerne sitere deg selv, i et innlegg der du kritiserer meg:

Opprinnelig postet av Holters, i denne tråden

Synes du egentlig bør roe ned tittelbruken din, Martin_... Du er altfor ensporte og ensformig i dine fremstillinger, og da blir du heller ikke tatt på alvor. Man må faktisk ta noe selvkritikk og innse at ikke absolutt alt en Ultras sier og gjør er vedtatte lover og normer, som skal betros og etterfølges av alle. Du setter deg aldri inn motpartens sko - kun dine Ultrasvenner, og dermed opnår du heller ikke den innsikten som er nødvendig. Det lønner seg faktisk å analysere en hendelse fra begge sider.


Det absolutte stikk motsatte av det du beskriver i det innlegget er det du holder på med nå, Holters. Er det ikke litt for ille at en moderator med fullt overlegg og vilje provoserer og slenger stadig ut ensporede fremstillinger for å få folk med seg? Du drar alle over en kam, akkurat som resten av den store ansamlingen kjøtthuer på dette forumet her. Og selv om Rey brøt inn med noen sakligheter og beviser at det fortsatt går ann å diskutere vanlig med folk her inne, slenger du opp en ny tråd om akkurat det samme temaet.

---------------------------

Den unge generasjonen...

http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340