Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 12 nov 07, 12:55
Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av HotDream
Er kontrakter noe som bare er et spill for galleriet, eller er det slik at det i utgangspunktet er noe som det skrives under på og som det ventes at begge parter skal forholde seg til?

I stor grad er kontrakter "spill for galleriet" siden spillere sjelden fullfører kontraktene sine med klubben. Klubbene tegner lange kontrakter (kost/nytte - jmf. der en lang kontrakt gjerne vil gi spilleren ekstra gode betingelser og en kort kontrakt gir kanskje spilleren mindre lønn, men han kan stikke av tidligere) for å få bedre forhandlingsgrunnlag overfor potensielle kjøpere.

Jeg forstår forøvrig ikke helt problemstillingen din i forhold til Rami. En tyrkisk storklubb som ofte vinner serie, cup og som spiller i Europa vil for mange være et steg (langt også) opp på karrierestigen. Uansett om spilleren er 24 eller 32 år. Hvis man krydrer en større sportslig utfordring med 4-5 ganger lønn? Da er det ikke så vanskelig å forstå.

Har du forresten reist fra Fredrikstad til Stockholm? Vet du hvor lang tid det tar?  Jeg tror ikke det tar så veldig mye lenger tid fra Tyrkia - kanskje 1 1/2 time, maks - hvis du tar høyde for det faktum at Gardermoen er en kronisk problemflyplass og at det å kjøre igjennom Oslo er en prøvelse av dimensjoner.  

Derfor blir det nok "ett fett" i forhold til familie i Stockholm...

Ofte er det også slik at spillere ikke velger å kontakte media. De blir ofte kontaktet av media med direkte spørsmål.  Dersom Rami er skuffet over ikke å bli solgt er det hans fulle rett å si det og jeg synes han fremstår mer proff av at han faktisk sier det, fremfor å la "alt skure og gå".



Helt enig Denialsander. Og att han er 32 år, er jo  snarere ett argument for og bÿtte enn mot. Da begynner det å haste med og tjene store penger. Og media er vel det største og naturligste reklamemediet dom finnes?I tillegg til godt spill da selvfølgelig.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340