Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 nov 07, 16:56

Opprinnelig postet av HotDream
Enig i at Rami normalt er et kapteinsemne, men litt teit at han stadig er ute i media og syter om at han vil bort fra klubben.

Har Rami noen gang faktisk sagt "at han vil bort" fra FFK? Jeg synes derimot å ha lest at han sier han trives godt og er åpen for å bli lenger - med mindre han får et godt tilbud fra utlandet...

Det virker som at det Rami har sagt nærmest bevisst mistolkes og tillegges negativitet her inne. Jeg synes det er patetisk at enkelte her inne nærmest krever at spillerne våre ikke skal ha ambisjoner om å komme videre til større klubber - da skal de "selges eller benkes. De svina!".

Når det gjelder Jonna har jeg heller ingen store problemer med å forstå at han ønsker seg til RBK, selv om jeg synes det er trist.

Selv om RBK ikke vant serien i år har de en økonomi, spillerstall og rammebetingelser for langvarig suksess ingen andre norske klubber har. Brann seiler opp som en god nummer to og jeg er spent på hvilken satsing Vålerenga kommer med. Men Brann og VIF har ett seriemesterskap hver - RBK har vunnet 16 (!) seriemesterskap de siste 20 åra...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340