Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 11 nov 07, 14:55

Gitt at Bjørkøy forsvinner:

Hva med å gjøre Kvisvik til kaptein?

Gi ham en god kontrakt, fet lønn, masse ansvar, og en klausul om at han kan sparkes på relativt kort varsel hvis han ikke leverer så bra som bare Kvisvik på sitt aller beste kan. Kanskje det kunne motivere ham til å innta en mer forbilledlig rolle? Bare bra for alle parter hvis han gjør det.

Jeg tror han ville tåle det presset og levere varene. Hvis han ikke vil ta en slik rolle får han ta til takke med den rollen/kontrakten han (evt) tilbys. Da har han ingenting å klage over.

Om ikke Kvisvik er aktuell for kapteinsrollen synes jeg Shaaban burde vurderes. Sant at han er et eneste stort overgangsrykte, men så lenge han er i klubben så er han her. Nå var det nylig nærmest bekreftet at han ville dra, før det kom fram at klubben han skulle dratt til ikke var interessert i en så gammel spiller. På den bakgrunn synes jeg ikk eman skal la grunnløse rykter innvirke på hvem som skal være kaptein i FFK.

Ellers er det vel bare et spørsmål om (relativt kort) tid før Agim Shabani blir en selvsagt kaptein for FFK, om jeg forstår det riktig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340