Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 nov 07, 20:55

Enig i at Førsund er en spennende spiller, men han er etter min mening feil for FFK. Det blir litt som Sjöberg og Agim, spillere som egentlig er midtstoppere. Og jeg vil ikke ha enda en, for å si det sånn. I tillegg så er det vi søker offensive backer. Joda, jeg vet at Førsund har spilt høyrekant i Vålerenga med suksess tidligere. Men jeg tror ikke han er en typisk back som vil komme på mange overlapper, i tillegg til at han ikke har så stor fart.

Corrales er en god spiller ja, men det er litt det samme med ham. Jeg vet han er god offensivt, med et strøkent ben. Men jeg vil helst se en kjapp back, som er god til å komme rundt på kantene. Det vil gjør det mye lettere for Kouadio/Kvisvik. De er begge to glade i å gå innover i banen. Med en kjapp venstreback(Bertelsen) som kommer rundt på kanten, vil det være lurt. a) det er rom for backen når kanten skjærer inn. b) det vil være vanskelig for back/midtstopper/sentral midtbane å fordele rollene.

I tillegg er Corrales nesten uaktuell, etter hva han har sagt. Han har uttalt at han vil hjem til USA. I tillegg kan jeg ikke skjønne hva som kan friste mer i FFK enn i Brann, unntatt mer spilletid.

Zengin får vi aldri i livet. Heller ikke Huseklepp. Hvertfall ørliten sjanse for det! Ørliten! Tror heller ikke Sundgot havner i FFK, men han er det lov å håpe på.

Men uansett, skjønner ikke budsjettet ditt? Hvis du spytter inn 20 millioner, er det greit, Morten. ;) Hvis ikke vil vi aldri ha råd til disse spillerne. Noen koster det å kjøpe, i tillegg til at alle disse vil kunne kreve en svært høy lønn. Men med dette laget(untatt backene), tror jeg vi ville blitt seriemestre.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f