Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 06 nov 07, 13:36
Opprinnelig postet av vedkasse

"hovmod står for fall"

et hardt slag i trynet, ja. Dog kommer hammeren en gang til dere også.



Etter vår 20 årsperiode i de lavere divisjoner liker jeg å tro at vi har lært litt ydmykhet, så den hammeren har vi virkelig allerede fått. Tråden din på menigheden syns jeg er ganske barnslig, men greit nok, akkurat banneret under Oddkampen var ufint.

Kan du virkelig ikke si at Start har vært hovmodige? Det er ikke måte på, man skal bli skandinavias ledende klubb, norges beste midtbane får man høre, Norges beste stadion osv. i det lange og vide og brede, men allikevel er det aller mest irriterende å få høre at vi, FFK, er de som har ødelagt for dere og at hvert eneste tap mot oss er en arbeidsulykke. Nedrykket nå fiksa dere elegant selv med et knusende 4-1 tap i årets viktigste kamp. Cupfinalen ødela vi ikke for dere, vi vant kampen fair, og tok oss selv til cupfinalen, vi vil til cupfinalen vi og å da gir vi langt faen i Start. seriemesterskapet skusla dere bort ved å drite dere ut i sesongens avsluttende kamper, vi ødela kansje deres siste sjanse, men sånn vi ser det redda vi oss selv, som for vår del var en langt viktigere prioritet.

---------------------------

Quis qustodiet ipsos PHstyret?

"Corripe Cervisiam" !

FFK Forever:
Hva med å ta opp hesten på tribunen, så kan unga få seg en ridetur og de gamle tantene kan få seg litt kjepp! Så blir alle fornøyde!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f