Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bikaboo

Knøttespiller
Ble medlem: 05 okt 04
Innlegg: 73

Lagt til: 04 nov 07, 09:06
Opprinnelig postet av JipJap
Opprinnelig postet av scheien

syns det er noe rart at vi skal vente så lenge med å komme oss til toppen når stabæk har klart å komme seg fra adecco til sølv plass i tippeligaen så fort. det sier litt om dyktigheten til styret/treneren¨å hele klubben spør du meg.



du snakker her om en klubb som har vært _1_ sesong i adecco siden 1995. Stabæk har også vært topp 6 i tippeligaen hver sesong utenom 9. plass i 1995, og 13. plass da de rykka ned i 2004.

Tar litt lenger tid å våkne fra 20 år i koma, enn 1 år lett søvn.

Poenget er at vi har tatt et skritt tilbake fra fjor og dette har vi gjort til tross for forsterkningene som er kjøpt inn. Mener absolutt at sesongen sett under ett er en skuffelse. Vi vet at Grønhagen har hatt suksess det første året i de fleste klubbene han har vært innom, for deretter og skuffe. Kan nesten virke som om "blaffet" bare varte et halvt år her.

 Neida, jeg skal ikke dømme ikke Grønhagen enda. Det har vært mye negativt fokus og murring rundt klubben, og tror nok det vil være naivt å tro at det ikke har påviket spillerene.  

Nå får vi håpe på en god treningsvinter, et par skikkelige forsterkninger (håper ikke sponsorene har blitt skremt bort) og ro rundt klubben!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f