Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 24 okt 07, 12:43

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Er det å stå og vente utenfor hjemmet hans når han står opp om morgenen en naturlig fremgangsmåte å belyse saken på?

For Se&Hør står det i stillingsbeskrivelsen til journalistene, trur jeg. ;)

Men det må være lov å forvente "litt" mer av normale aviser. Kanskje vi ikke kan forvente så mye av de store tabloidene, siden de synes å være en "dagens" Se&Hør snarere enn tunge og seriøse nyhetsformidlere, men av en stor og sterk lokalavis - da forventer jeg mer. MYE MER.

Jeg håper dette er det unntaket der etikken og moralen til avisa måtte vike for blodtåka av å ha en stor og interessant sak med nasjonalt dekningsområde midt i lokalmarkedet, som inneholder politi, fotball, ffk og ikke minst - alltid kontroversielle - Morgan Andersen.

De må ha vært våte i buksa alle mann i redaksjonen når de snakket om MA-saken. Her hadde de sjansen til å bruke sine lokale kontakter, sitt nettverk, sitt apparat, sine pressmidler - og så begynte de å grave og å skrive. Og resultatet? En ganske så ensidig og trist artikkelmasse og med mange utsagn og sitater fra personer som kanskje burde blitt gjort oppmerksom på Vær Varsom-plakaten...

Hvis vi topper det hele med et NRK-Østfold som nyttig mikrofonstativ for ihuga MA-motstandere, personer som uttaler seg som venner av FFK samtidig som de pøser bensin på bålet, og personer med horn i siden til MA - da er det ikke så rart MA "fikk nok".

Etter at MA "dro en Bondevik" klarte jammenmeg enda flere dasslempere av besserwissere å få lov til å ytre seg offentlig. Hallo, medier? Hva er det med "nå er det nok" dere ikke forstår?   Først - og verst - ut var Tom Bolstad. Tommen er nemlig direktør i Bedriftsforbundet og en kar høyt på strå som behøver å mene mye om mange - som jeg er evig glad for ikke er min sjef - da måtte jeg funnet meg en annen arbeidsgiver...

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f