Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 21 okt 07, 11:41

Godt skrevet innlegg, deilig å se at det er noen her inne på forumet som klarer å uttrykke seg på en ordentlig og saklig måte.

Er derimot ikke helt enig i alt du skriver.. Ang. BRH så er jeg ikke medlem der, og støtter ikke alt de gjør. At man ikke skal ha på seg røde og hvite klær, syns jeg blir veldig merkelig. Deres negativitet ovenfor Plankehaugen, er jeg derimot enig i. Plankehaugen klarer å bruke 70.000,- i året på å fore en hest, men de klarer ikke få 2000 mennesker til å synge i 90 minutter. Da er man ikke en god nok supporterklubb, og har hatt fokus på feil ting.

BRH kunne vært så mye bedre, hvis de hadde vært litt mer profesjonelle. Hadde man feks. gått ut med info i FB, hatt stands i gågata og fortalt om hva de ville, lagd egne regler osv. ville de blitt tatt mer på alvor. Syns de til tider oppfører seg som om de er i trassalderen. Ikke vil de vise bilde av seg selv, ikke høre på Plankehaugen, ikke godta NFFs regler om blussing osv. Hallo, stå opp! Dere lever i et samfunn, og i et samfunn vil det alltid være ting som er negativt og positivt. Bruk kreftene deres på å vise dere frem, reklamere for dere og gi oss info, isteden for å sutre over ting dere ikke kan påvirke eller gjøre noe med.

Det blir som å gå å irritere seg over at været er dårlig.. Dere får ikke gjort noe med det uansett!

Så stå på BRH, bli litt mer profesjonelle, så skal jeg vurdere å melde meg inn.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340