Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ricochets

Knøttespiller
Ble medlem: 03 apr 04
Innlegg: 42

Lagt til: 25 apr 04, 00:42
Lsk ga dere 1850 billetter som tilsvarte kapasiteten på den tribunen dere ble plassert, slik som Klanen nå er blitt tilbudt billetter tilsvarende kapasiteten i klokkesvingen. Med sikkerhet i en slik sammenheng menes det vel at supporterne fra bortelaget, i hvert fall de organiserte, blir plassert på et avgrenset område der man slipper evt. konfrontasjoner med andre supportere.

Jeg ser ikke at dette skal bli noe problem her, men en del kamper i Tippeligaen klassifiseres som høyrisikokamper med økt vekt på bl. a. segregering (avgrenset område, egen inngang, egen kiosk ol). Man vil da unngå å blande de to lagenes supportere på samme tribune.

Man har vel tenkt slik at om Vålerenga er i stand til å selge 3000 billetter, er det bedre om man selger disse samlet på et område der man har kontroll enn at mange Vålerenga-supportere kjøper billetter på internett der man ikke kan kontrollere hvor de havner. Om Vålerenga ikke selger 3000 billetter (er som sagt solgt ca 1500 nå), finner man sikkert en ordning for å selge disse til FFK-supportere med en liten sikkerthetssone mellom grupperingene.

Det ligger som sagt en del krav fra forbundet i bunnen som nok har styrt FFKs valg her.

Om Vif/Klanen er i stand til å selge sin kvote avgjøres nok mye av søndagens resultat. Med seier vil nok billettsalget ta seg opp. Den som lever får se.

---------------------------

Drakta i blått med en anelse rødt i.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340