Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 18 okt 07, 09:41
Opprinnelig postet av DrDRE

Mulig det ikke var sånn ment fra din side. Måten du ordlegger deg, spesielt ved bruken av anførselstegn, og forsøket på å bruke "Hoås" som synonym på "dårlig" er vel de tingene jeg hang meg opp i som gjorde at jeg mente du rakket ned på Hoås. Forklar meg gjerne hva du egentlig mente.

Brukte ikke Hoås (i annførselstegn) som synonymt med dårlig, men "synonymt" med nivået Hoås vanligvis har vært på i FFK. Det er vel ingen hemlighet at han har problemer med nivået? At den sportslige ledelsen i FFK sannsynligvis ikke kommer til å fornye Hoås` kontrakt viser vel nettopp det? Poenget var å illustrere at det ikke nødvendigvis gir noen svar om du er god i treningskamper på vinteren. Det er TL-kamper som viser hvilket nivå en spiller er på. Når det gjelder Trulsen, så mener jeg derfor at noen minutters innhopp på A-laget gir 100 ganger fler svar og mye mer inspirasjon til en unggutt enn alle treningskamper i verden.
Du skal ikke være bekymret for min holdning til unguttene i FFK. Jeg er faktisk en av dem som er villig til å la "alle" få sjansen over tid akkurat som Hoås har fått, og støtter dem som til enhver tid er tatt ut til å spille på laget.  Oppklart?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340