Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 16 okt 07, 15:58
Opprinnelig postet av Erikk

Spørmålet videre går på hva Morgan har gjort av positive ting for FFK hvis vi ikke skal snakke om Høilis retur?

Som jeg oppfatter det har Morgan gjort veldig mye bra for FFK, i smått som i stort. Et stort antall ganger har jeg kunnet glede meg over Morgans stil som FFKs fremste ansikt utad. Han gir alltid et solid inntrykk av å kunne jobben sin, han har visjoner om FFK som jeg har savnet så lenge jeg kan huske, og han fremstår som ydmyk overfor egne feilsteg (Mikkel-såpeserien til side for et øyeblikk).

Det er mange som har gjort mye bra i FFK de siste årene. Selvfølgelig er ikke Morgan den eneste forklaringen på alt positivt som har skjedd. Men etter at han kom inn har klubben fremstått utad som veldrevet, de gode krefter trekker i samme retning, det er færre tåpelige konflikter mellom lokale småkonger enn det var tidligere. I alle fall er dette min oppfatning, uten at jeg kjenner FFK annet enn fra utsiden.

Mulig jeg tar feil, men jeg tviler på om Anders Grønhagen, Johan Sjøberg, Wehrman, Gashi eller Tegstrøm hadde vært i FFK i dag om ikke det var for Morgans evne til å forhandle med klubber og spillere (og trenere). Svindelpåstander opp og i mente; det ser ikke ut til at spesielt mange klubber, agenter eller spillere har hatt den minste bekymring med å forhandle kontrakter med Morgan A etter at han kom til FFK.

Det er en grunn til at Høili fikk fornyet tillitt til FFK etter at Morgan kom inn i bildet. Jeg tror det har lite å gjøre med Morgan som person, og mye å gjøre med den utvilsomme kompetansen mannen innehar. Den kompetansen har betydd mye positivt for FFK.  

---------------------------

Det er helt vanvittig det som skjer rundt Morgan Andersen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340