Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 12 okt 07, 13:38
Opprinnelig postet av Tøfflus

Selve saken vil jeg ikke mene for mye om før vi får mer fakta på bordet, men uansett om Morgan har gjort feil så er det litt rart at han er tiltatt mens enkelte andre bare såvidt må avlegge vitneforklaring. Dette at både Mikel, Chelsea, Lyn, Manchester United og Shittu gikk med på et stort forlik (kanskje spesielt Chelsea da de måtte betale en pen slump penger) tyder i alle fall på at den omstridte kontrakten var akseptert av Mikel/Shittu,

I følge tiltalen har det aldri eksistert noen kontrakt mellom Lyn og Mikel, verken muntlig eller skriftelig. 

Shittu og Mikel har nemlig på et tidspunkt påstått at de ikke kjente til noen slik kontrakt, og det er denne påstanden (som kort etter ble trukket tilbake) hele tiltalen er basert på.

Hvem eller hva som fikk Mikel til å reise til Oslo på de tider er et uforklart mysterium. Han ante jo ikke at det eksisterte en forfalsket kontrakt mellom ham og Lyn, så det kan ikke ha vært derfor. Kanskje han ville se statuene i Frognerparken, og så oppdaget han tifeldigvis at det lå en fotballstadion like i nærheten? Og så snek han seg bare inn og gled umerkelig inn i miljøet, omtrent som tegseriefiguren Viggo (av Franquin)?

 Ett og annet i denne saken er litt rart, ja. Liten tvil om det.

---------------------------

Det er helt vanvittig det som skjer rundt Morgan Andersen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f