Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 11 okt 07, 15:02

Opprinnelig postet av bønna
Personlig føler jeg at jeg har nok ballast til å føre en seriøs diskusjon om tribunekultur. Jeg har vært en fast stadiongjenger i 13 år, har vel kanskje gått glipp av 10 hjemmekamper i løpet av min "supporterkarriere", men nå har det seg slik at jeg bor i Trondheim pga studier, så nå blir det kun en kamp i måneden. I tillegg så engasjerer jeg meg ganske mye i tribunekultur generelt. Selvfølgelig så har jeg ikke like mye livserfaring som en gammel krok på 40 år(), men i enkelte tilfeller så gjør ikke det noe, for å fritt sitere "Et Norge i Krig": Om man er idiot som ung er så er det ikke usannsynlig at man er idiot som gammel også.

 

Selvfølgelig har du ballast i massevis til å diskutere tribuneliv Bønna, og hadde det ikke hvert for ungdommens engasjement og "opprørstrang" hadde verden stått stille og hvert en jævlig plass. All honnør for det. Eneste jeg sier er at de aller aller fleste forandrer seg litt etter litt, uten at man merker det selv.

Ja, jeg er snart 40, men ville nårsom helst gått på Metallica konsert, jeg liker meg mye bedre på disco enn på en pub der mine jevnaldrende gjerne går, men realiteten er desverre at en gammel stokk på 40 blir sett rart på, og ledd av, om han går ut på steder der det vanker folk på alderen til barna hans.

Realiteten er desverre at ja, det finnes eksempler på folk som ikke forandrer seg, men de blir sett på som litt rare og sære. Vet om en 40 åring i beavers, og han blir ledd mye av desverre. (Personlig synes jeg engasjementet hans er flott)

 

Noe jeg ikke synes er flott, er når halvfete damer på 60 så gjerne vil være unge igjen, kler seg i miss sixty bukser, bar mage og langt platinablondt hår, og prøver seg på 20 år gamle gutter. Det er scary det.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340