Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 07 okt 07, 23:19
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av Morgaine
Jeg husker ikke helt. Er den ikke to år gammel nå da? Trodde vedtaket var gjort i 2005 siden det ikke forelå noe forslag på årsmøtet i vinter. Bare som en post i budsjettet. Kan noen fra styret (hvis de leser dette) oppklare saken? Da er det ihvertfall på sin plass at noen passer på å sende inn et forslag slik at saken kan få en korrekt behandling.

Jeg var på årsmøte sist, og det var da styret la fram hesten ( de hadde fått den som gave ), og lurte på hva dem skulle gjøre me`n. Og da ble det som jeg nevnte ovenfor. Må vel ikke komme inn som et forslag om avliving til neste årsmøte for å bli kvitt den ?? Det er vel nok at det går under Diverse slutten av møtet ??

Det forklarer jo hvorfor det har blitt så mye tull i etterkant og at en del folk føler at de er blitt presset til å ha en hest. Det å ha det formelle i orden er svært viktig i en så stor organisasjon som PH. Bare slik kan styret ha ryggdekning for det de gjør i løpet av året. På årsmøter er det  ikke noe punkt som heter Eventuelt. Alle saker som det skal gjøres vedtak som foreligge på forhånd slik at medlemmene kan gjøre seg opp en mening om saken.

Alternativet for hesten er vel ikke bare avliving? Den kan da selges til noen som har lyst til å drive med hest. En snillere løsning syns nå jeg.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340