Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 okt 07, 17:53

Selvfølgelig er det en spennende formasjon, for all del. Men veldig vanskelig å utføre i praksis.

Med Multaharju og Pål Andrè som litt over forsvaret, vil nok de spille til tider offensivt, men ikke altfor offensivt desverre. Hvis ikke kunne man satt 5 i forsvar. Og er de da for langt oppe, og motstanderne kommer på kanten, må en av de tre i forsvaret trekke ut dit. Da vil de to andre måtte skyve over og da kan følgende skje a) De etterlater seg store rom på motsatt banehalvdel b) de etterlater seg stort rom i feltet foran keeper c) de etterlater seg store rom mellom stopper og back.

I tillegg vil det bli meget uvant for Gashi og Bjørkøy å spille indreløpere. Jeg tror Bjørkøy passer meget godt til en indreløper rolle, men er litt mer usikker på Gashi. Joda, han er typen til det, det er jeg enig i. Men jeg tror han vil mistrives i den rollen, og ikke komme til like mange skudd.

Og uten kanter(to defensive spillere i Multaharju og Pål Andrè) vil det komme få innlegg, da vil Gardar bli dårlig og ha på topp.

I tillegg tror jeg det blir veldig lett å forsvare seg mot et lag som spiller 5-3-2. Med indreløpere uten kanter, vil fort disse trekke altfor langt ut og det vil bli store tomrom i midten.

Men, et spennende forslag! Med litt mer "frie" roller og et par små justeringer, kunne vi fått til noe som lignet. For typene passer jo perfekt, det er jeg enig med deg i!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340