Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 okt 07, 12:39
Opprinnelig postet av Rune Haugen

Det er bare marginalt bedre defensivt. Det er fortsatt 3 kamper igjen og kan fortsatt slippe inn over 40 mål. Det er altfor dårlig. Drillo snakka om at man burde ligge på 1 innsluppet mål pr. kamp for å være bra, altså 26 mål. Så at det har hjulpet særlig på det defensive under Grönis er jeg ikke helt med på ennå. Men at vi kan se konturet av det han holder på med , tja, kanskje.

Ja. Drillo sier mye rart. Drillo sa også at Michael Røn kunne bli like god som Øyvind Leonardsen og at Øivind Hoås var en meget godt spiss.

Har ikke tallene på forskjellen fra i fjor, men det jeg har sett av FFK har vært langt bedre. Vi har så absolutt ikke sluppet inn like mange tullemål i år som i fjor. Jeg tror dette faktisk blir enda bedre neste år. For jeg er sikker på at FFK komme til å hente inn en sideback som holder høy klasse!

La oss feks. se på Brann. De har sluppet inn 31 mål, men kommer til å vinne serien.

Under Grönhagen har spillerne fått bedre kondis, noe som gjør at de pleier å holde kampene ut. Og da ikke rakne og slippe inn disse "tullemålene" som de gjorde i fjor. Det er jo selvfølgelig noen unntak da.. I tillegg har vi blitt mer kyniske, og spillerne virker mer tålmodige. Isteden for å rushe opp mot motstandernes mål, og kanskje få kontringer mot seg, har vi sluttet med å blotlegge oss bakover.

Den perioden(bortsett fra den vi har hatt nå) hvor vi slapp inn mest "tullemål" og var dårligst var jo dessuten perioden hvor vi ikke hadde Raio Piiroja på banen, i starten av serien. Det er faktisk sånn at det er stor forskjell på Vidar Martinsen og en gæærn estlender!

 

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340