Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune

Juniorspiller
Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 190

Lagt til: 04 okt 07, 16:24

Her derimot Snæbbis er jeg enig med deg. Det er et stort forbedringspotensiale her. Men PH er ikke et offentlig organ. Ei heller ikke Fredrikstad FK. De kan velge hvem de ønsker å selge sine tjenester til. Fotball er tross alt underholdning. Om man bråker mye på kino kan man bli bedt om å forlate salen.

Har man krav på like rettigheter i en slik sak, som i en rettsak. NEI. Dette er privat drevet. PH og FFK har ikke gjort noe ulovlig. Umoralsk, uryddig. Ja sikkert. De burde lære av dette. Helt enig. Men bra de gjorde noe. og bra de tok I. Det er min mening i alle fall. Denne begrunnes med respekt for regler, (de er ofte der for en grunn).

Helt til slutt vil jeg nevne at det faktisk å blusse inne på en stadium kan tolkes som ett brudd på brannloven. Nærmere bestemt § 5. "Enhver plikter å vise alminnelig aktsomhet og opptre på en slik måte at brann, eksplosjon og annen ulykke forebygges."

Vel dette gjøres helt klart ikke her. Brannloven har en straffe ramme på fengsel intill 3 mnd eller børter ref. Brannloven § 42.

JA dette er utrolig drøyt sagt av meg. Men er faktisk mulig, hadde det blitt person skader er dette en realitet. Man setter andre i fare. Ikke kom her med, jeg har full kontroll snakk. Jeg har lite eller ingen tro på slike utsagn.

Mest sannsynelig vil en slik sak også bli straffe forulgt under straffeloven som har en MYE strengere strafferamme.

Er det greit å kjøre i 70 km/t igjennom en 30 sone ved en skole om man føler at man har kontroll. Jeg er så naiv at jeg tror på regler. også fartsgrenser.

Nå burde denne saken legges død snart.

Rune

 

---------------------------

hmm....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340