Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 01 okt 07, 09:05

Utrolig bra kamp i går, som vi kunne ha vinni mye mer. Men uansett viktig med 3 poeng!

 

Syns Gardar var utrolig god i går! Når han spiller som han gjør der så er han vår klart beste spiss.. Håper han fortsetter sånn framover, for det i går var det virkelig klasse over!

 

Tarik var også mye bedre enn på lenge i går. Han jobba godt hele kampen og var mye bedre med ballen enn han har vært i hele høst.. Moro at han også fikk scoring.

 

Gashi viste nok en gang i går hvor viktig han er for oss. Viktig å ha noen skuddvillige spillere. Det siste målet hans er det klasse over. Han får også utfolde seg veldig offensivt når vi har en så solid deffensiv spiller som Kasey ved siden av han.

 

Lasse er også en trygghet bak. Meget gode igangsettinger. Nå mener jeg vi bør selge Rami etter sesongen og heller satse på unggutta. Jeg vil ikke se at de blir gode i en annen klubb. De skal bli gode her og da må vi tørre å satse på de!

 

Det eneste litt negative i går er at vi merka stor forskjell når Gardar og Kvisvik blei bytta ut. Vi mista mye kreativitet og plan over angrepsspillet da.. Men uansett en sterk og god kamp i går!

 

Jeg stor forresten i PH i går og sang hele veien. Syns vi virka ganske gode i går, men jeg var jo midt oppi det. Hørtes vi godt på hovedtribunen også eller?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340