Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 sep 07, 21:42

Det var så absolutt ingen dårlig dommer vi hadde i dag!

Straffesituasjonen er billig. Men det er veldig urutinert gjort av Wehrman å ha en hånd oppe i ryggen hans inne i 16meteren. Veldig rutinert av Traore(eller var det Konan/Tettey/Kone?) å falle der. Ikke noe man kan klandre dommeren for.

Situasjonen med Agim er det linjedommeren som skal se. Jeg presterte faktisk ikke å se situasjonen, og så ikke hvor lenge etter han ble sparket ned at målet kom. Men det var ikke usportslig av Rosenborg tror jeg, for Steffen Iversen skjønte nok ikke situasjonen. Men, hadde Rosenborg vært et ordentlig fair-playlag, så hadde de sluttet å spille etter den scoringen. De burde skjønt at den var ufortjent, og sluttet å jage enda en utligning.

Ellers en meget gidt gjennomført kamp. 1. baklengsmålet er det bare og ta av seg hatten og bukke for! De to andre målene er heller ikke dårlig forsvarsspill. Syns vi trøkker bra, og har to aggresive spillere på topp som er meget dyktige til å finne rom! Kvisvik og Bjørkøy var i relativt bra form, og virket pigge. Gashi spiller ingen stor kamp, men scorer et nydelig mål. Sidebackene er uvanlig gode i pasningsspillet, og midtstopperne er så og si feilfrie. Lasse gjør i tillegg en meget god kamp, og kan ikke klandres for scoringene.

Men det er en mann jeg vil utheve spesielt: Kasey Wehrman! Studerte spillet hans i dag, og det er helt genialt bra. For FFK hadde det samme offensive spillet i fjor, men tapte veldig på at de fikk mange kontramål i mot. Nå kan vi kjøre opp kantene og Gashi, og kanskje også en sideback; vi vet at Wehrman ligger og forstyrrer en kontring. Ok, han tar seg noen friheter innimellom i pasningsspillet. La gå, han har en del feil der. Men han har også noen helt fantastiske pasninger! I tillegg dette med det defensive. Uten ham kunne dette faktisk vært et helt annet resultat, og det gjelder de andre høstkampene våre også!

Gode taktiske vurderinger av Grönhagen i dag også. Lurt å la Sjöberg få bli på venstrebacken, og ikke bytte plass med Multaharju. Med Iversen på høyrekant, var det godt med luftstyrke! I tillegg tror jeg det var lurt å sette inn Gardar og Tarik, som virkelig sprudlet!

Minus til Fredrikstad Blad for å ha lagd verdens jævligste søndag for meg. I hele dag har jeg gruet meg til å se Anders Prytz på venstreback, og et FFKlag uten Tarik. Heldigvis må de ha Norges dårligste kilder!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340