Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 29 sep 07, 23:58

Av disse du nevner Lemmy, så er det nok realistisk med kun Shane Stefanutto. Vi kunne sikkert fått napp hos Per Egil Flo også, men han er det litt tidlig å satse på nå synes jeg. Nå er det viktig at vi henter klare forsterkninger til elleveren, ikke til stallen. Derfor er kun Stefanutto realistisk.

John Anders Rise hadde vært meget bra og spennende, men Kamma kan komme til å prise han til 8-10 millioner fordi han også er interessant for større klubber enn FFK. Jeg sier ikke at han er verdt slike summer, men slik er verden.

Som nevnt med Flo ser jeg ikke helt vitsen da vi har Christian Halvorsen som skadefri fort kunne spilt godt i Adeccoligaen, altså på samme nivå som Flo. Dette er bare tipping fra min side, men jeg føler meg sikker på det.

Ramiro Corrales hadde vært en fin mann å ha, men det at han er ikke-EU pluss at han ønsker sterkt å vende nesa over den store dammen gjør at han ikke er aktuell for FFK.

Allan Jepsen. Hvorfor skulle han gå fra Vålerenga til FFK? Høres helt ulogisk ut. Vålerenga er pr dags dato en større og bedre klubb enn FFK, og den befinner seg i hovedstaden. Nei, da blir det fort dyrt. Altfor dyrt.

Vi skal ikke helt se bort i fra at en viss Joachim Thomassen også kan utvikle seg til å bli en bra venstreback, men i utgangspunkter er han jo midtbanespiller. På en annen side er det som regel enklere å dyrke yngre spillere i litt andre posisjoner en grunnposisjonen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340