Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 26 sep 07, 19:47
Endret: 26 sep 07, 20:15

Støtter Mr Haugens forslag. Noen sjanser må man ta. Det er den eneste måten å treffe blink, både på landsstevnet og på fotballbanen. Man må våge å prøve, og alltid huske at man vet aldri på forhånd.

Vet ikke hvor sannsynlig det er at Kvalheim takler et steg opp i liga, men jeg tror ikke sjansen er så fryktelig liten heller. De fleste toppscorere bemerker seg først på lavere nivåer, mens de som aldri scorer mot enklere motstand sjelden begynner med det når motstanden blir vanskeligere heller.

Alderen er ikke et problem i mine øyne. Det etterlyses en spiss som scorer nå. ManU hentet en 35-åring og hadde suksess med det i fjor, det husker vel alle. Det er ikke en ung og talentfull spiss som blir god om tre år vi trenger nå, sånne har vi. Skal vi hente flere spisser må det være en som er god nå, og da må vi tenke her og nå, ikke fremtid. Blir Kvalheim en suksess kan han være god i kanskje 4-5 år til. Blir han ikke god kan han dra tilbake når låneavtalen går ut.

Er det noen av spissene vi har i dag som kommer fra noe høyere nivå enn Kvalheim da? Med litt god vilje kan man si Tegstrøm, men det er da bare såvidt også.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340