Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 25 sep 07, 20:49

Isteden for å diskutere det en ikke kan få - nemlig Zoran tilbake - hva med å diskutere forskjellige måter å få den situasjonen vi har til å bli best mulig? Hvorfor tror dere at kjeft er det som skal til til for å få flere til å synge? Kjeft funker aldri! Ikke fra lærer`n, mora`ri, sjefen eller en forsanger.

Tror dere Klanen har kommet dit dem er med kjeft? De har kommet dit de er med å gjøre det til en kul greie å være med å synge. Men de fikk også det problemet at det ble mange som ikke sang som sto på Vestbredden fordi de ville bli assossiert med de kule. Derfor innførte dem sangkontrakt på Gaza. Jeg er helt for å ha sangkontrakt på deler av PH - feltet. Tror det kan gjøre det lettere for for oss alle. Men i PH er det ikke en kul greie å synge, men en sur plikt. Hva med å forandre attityd?

Skal folk synge må de kunne sangene. det tar dessuten tid for folk som ikke er ihuga sangere å laære seg teksten. Det å dele ut teks slik som i sommer er veien å gå. Del ut flere ganger. Sett opp en liyen forsangergjeng blant de som ikke synger så mye for å gå foran med et godt eksempel, en gjeng som kan lære bort sangene og gi ros! Som sier: Dette var bra. Nå lød det fint. Kom igjen, så gir vi guttane støtte.

Men det er ikke til å komme i fra at det største trøkket på satdion kommer når guttane speller bra slik at det er nerve og spenning i kampen. Da kommer mye av seg sjøl.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340