Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 apr 04, 01:04
Costanza, husk at Aalesund trengte halve sesongen på å tilvenne seg Tippeligaen. FFK ser ut til å ta solide steg mot det samme på kortere tid.

Vi har møtt de to lagene som tippes å kjempe helt i toppen i årets liga, og vi har holdt ut bra mot dem begge. De fleste skeptikkere trodde vi skulle få grisebank av begge.

Når det gjelder Molde, kan det tippe begge veier. Enten tar de en kjemperevansj neste gang, eller så har de allerede mistet selvtilliten, noe Molde har en tendens til å gjøre veldig fort. Det skal ikke mye til før de sutrer og spiller dårlig. Så ikke gi opp håpet.

Når det gjelder meg selv og å komme på kamp, så kan jeg dog skylde litt på gangbroen. Måtte jo selvfølgelig komme en båt akkurat i det jeg skulle over. Så det ble å vente en god stund før jeg kunne gå over. Broen kom nemlig ikke helt ned, og det lyste rødt i 5-10 min, før samtlige dret i det og gikk over...

Spiller vi slik vi gjorde i dag, og får den forløsende scoring, så tror jeg vi kommer til å slå veldig godt fra oss. Nå er det bare å håpe på fulle hus når VIF kommer om to uker, DA blir det fest :ffk:

---------------------------

Sesongen 2005 tar vi storeslem!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340