Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 18 apr 04, 23:43
To ting må vi hvert fall rette opp om vi skal overleve:

1) Vi MÅ bli mer besluttsomme, kaldere og tøffere foran motstanderens mål. Vi må selvsagt ha troen på at vi vil få det veldig snart, men selv Eggen sier han er bekymret over situasjonen. Jeg deler hans bekymring.2

2) Vi kan IKKE stå med lua i hånda på dødball i mot. I dag var det livsfarlig HVER gang RBK fikk corner. Like farlig som frispark fra 18 meter. Selv om Frode Johnsen, Karadas, Hoftun er store og sterke, så MÅ det gå an å gå i kroppen og forstyrre. Da er 90% gjort. I dag ble FFK stående som passive juniorspillere på cornere i mot. Bare flaks at vi ikke slapp inn et par mål til.

Legger også til at midtforsvaret vårt sliter veldig på tempo når vi står høyt. Karadas er ingen rask spiss, men Helland hadde store problemer.

Når alt dette er sagt:

Vi viser at vi henger med i banespillet og har mye å vise frem. Men vi må kvitte oss med disse graverende feilene før det er for sent.

Neste motstander er Molde. Likte VELDIG dårlig at de ble ydmyket i Bergen i dag. Likevel er det mulig å ta poeng der oppe, og retter vi opp i det vi gjorde feil i dag og mot LSK, så tar vi poeng.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340