Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dalen

Juniorspiller
Ble medlem: 01 jun 07
Innlegg: 89

Lagt til: 17 sep 07, 00:13
Opprinnelig postet av benksliter`n
....men Brann-supporterene er tragisk dårlig.Der ligger de på nedrykksplass. Ikke mye lyd fra den kanten før laget deres scorer ,og det går opp for dem at de vinner kampen. Tribunekultur finner du bare på østlandet. Det er helt sikkert.


FFK, LSK, RBK, VIF og Stabæk høres alle mistenkelig like ut. Kjør en tv-kamp kun med lyd og jeg utfordrer deg til å fortelle meg hvilken supporterklubb som synger. Samtlige kjører pippi-sang, forza, seven nation army og olé olé olé... og Aafk også. Glemte jo nesten de. Det finnes ikke mange "skikkelige" sanger hos supporterklubbene lenger. Hvem som helst kan hoppe og synge "leke"-sanger i 15 minutter i strekk. Det krever mer å ha enkeltsanger.
Det er litt copy-paste over sangene på Østlandet. Vel ligger lagene tett geografisk (by vs by/tettsted vs tettsted), men det får nå være måte på hvor tett man skal ha det.

Plankehaugen som supporterklubb og Fredrikstad som by har virkelig potensiale til å stå opp og frem i det jeg her velger å kalle "lalle-land". Har stor tro på at dere lett kunne oppnådd enorm stemning med flere "egne" sanger med tekst, da ala "Berømte Brann fra Bergen" (et eksempel av mange gode supportersanger som finnes i Norge).
Ellers må jeg få si at stemningen på Stadion i kveld ikke var det beste jeg har hørt av Plankehaugen, men det mest graverende er alle supporterene som forlot stadion lenge før kampslutt. TV-kameraene fanget opp mange tomme seter samt mennesker som hastet seg ut. Kamper varer 90 minutter - det er vanlig tribunekultur å støtte laget i 90 minutter vil jeg tro...

Nå har jeg kanskje trakket noen på tærene samt kanskje kommet med feilaktige opplysninger (ikke med vilje!), men dere får bære over med meg. Forventer ingen TLC her inne på forumet..

Ellers skal jeg ikke gi noen kommentar til kampen siden mange her inne allerede har sagt det jeg tenkte å si.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340