Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 12 sep 07, 21:55
Opprinnelig postet av Klokan

fint når folk steller meg mot skyteveggen og moderatorer tillater dette .Hadde det vært et voksen forum med moderatorer som skjønner "oppleget" så hadde tråden vært slettet for lenge siden. Men nei gutta mest sannsynlig sitter og koser seg.

Og så er det til deg kammerat .  Så lenge du starter et tråd hvor du legger opp navnet mitt så forventer jeg at du kan komme med navnet ditt også. Ikke for noe annet enn at jeg har noe navn til å svare på. Skjønner egentlig ikke hvorfor veeger seg til å komme det riktige navnet sitt. Står ikke bak det dere skriver eller hva ?  Og så tilbake til kampen da.... Det eneste jeg kunne eller hadde gjort mot deg er at jeg snakket ganske høyt og ganske fort med deg og ba deg om å synge. Nå er det slikt at jeg bygger opp en stemning inne i meg selv lang tid før kampen starter og like før så eksploderer det .....

 Har du problemer med dette så ber jeg deg OM Å PELLE DEG RETT TIL HELVETTE OG HELLER STELLE DEG 500000 METER FRA OSS.  Kommer du fæn meg og klager på meg og starter et eget tråd kun fordi jeg snakket høyt mot deg ????

Fy... f.... vet du hva? tenk deg en gang til og hold deg egentlig heller hjemme da....

Er det mulig...hvor gammel er du Zoran?? Når ble du gud og diktator over FFK supporterene. Kanskje du som skal holde deg hjemme. Har hatt stor respekt for jobben du har gjort, men kan virke som det har gått litt til hodet på deg

Du har gjort deg selv til en offentlig person på godt og vondt. Det blåser i toppen, noen ganger gode vinder som når du fikk løfte trofeet etter cupfinalen, noen ganger sure vinder, det betyr at du ikke er fredet for all kritikk. At noen nevnte navnet ditt når du fikk holde trofeet var jo greitt, så hvorfor ikke når du gjør noe dumt??

Og navnet mitt kan du godt få hvis du vil....hvis det er trygt da, du virker jo så sinna at;)

MEN at du skal bli utestengt fra stadion pga det og noen bluss høres for drøyt ut, her burde du kun vært kalt inn på teppet og blitt gitt en skrape.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340