Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 10 sep 07, 13:24
Endret: 10 sep 07, 13:35
Opprinnelig postet av Snæbbis

Sangruppe, kor, supporterkjerne, kall det hva du vil. Kan godt hende det hadde fått med flere, da det sikkert er mange også i PH som ikke kan sangene godt nok, og som ikke kjenner de folkene som er ivrige til å synge. Mang en planke kan nok komme ut av sangskapet hvis man føler seg som en mer integrert del av et tett fellesskap, istedenfor den store uformelige massen som selve PH er bltt. Man kunne sogar eksperimentert litt, fått til tostemte supportersanger osv. Det hadde hørtes mektig ut.

Sangkontrakt høres veldig bra ut, men har for meg at det er vanskeligere å gjennomføre, for det vil vel gå alt for hardt ut over "folkeligheten og fellesskapet".



Synes faktisk dette er en genial ide. altså at man har en sang gruppe betyr jo ikke nødvendigvis at man sammles og synger i noen timer for så gå hjem.

Dette kunne da blitt en gruppe som møttes litt sosialt testet ut nye sanger hvordan de låter, prøver å bli enige om hva som bør synges og når. Også kanskje bruke tid til å dikte opp nye sanger.

Langsiktig tenkt kan vi da kanskje få sammlet 20-30 personer (snakker da noen år frem i tid) Da kan vi bruke denne gruppen som forsanger og vi er da ikke 110% avhengig av en person slik vi er i dag. Denne gruppa bør da være en del av PH og styrt av PH.

Jeg støtter dette forslaget 100% men siden jeg bor i oslo kan jeg ikke bli med i denne gruppa dessverre

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340