Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kråkerøygutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 sep 04
Innlegg: 1011

Lagt til: 08 sep 07, 14:24
Endret: 08 sep 07, 14:32

Har stor respekt for jobben Zoran gjør som forsanger, og det bør være hevet over enhver tvil at uten ham, hadde ikke Plankehaugen vært på det nivået sangmessig som vi er idag. Står selv midt på PH-feltet på hver hjemmekamp, og synes det er herlig å se når Zoran gliser bredt og viser to entusiastiske tomler opp når vi gjør det bra.

Allikevel, som flere har påpekt, må det være lov å stille spørsmålstegn ved metodene som av og til blir benyttet for å motivere folk. Og det bør kunne være mulig å stille disse spørsmålene på et forum, uten å få pepper for det, bli kalt medgangssupporter, eller bli bedt om å holde seg vekk fra PH-feltet eller, i verste fall, bli hjemme.

Etter Zoran og BRH`s inntreden har det klart blitt bedre med tanke på variasjon og kvalitet sangmessig, men samtidig har det også begynt å snike seg inn en holdning som jeg føler er litt nedlatende til "vanlige" supportere.
"Dersom man ikke hopper og synger i 90 minutter kan man pelle seg vekk fra feltet/stadion eller melde seg ut av plankehaugen." "Supportere med supportereffekter ser bare såå dumt ut da." Har innimellom en følelse av at dette er mentaliteten som råder blandt vår relativt nye undergruppering.
Det er forsåvidt greit at man vil ha så mange som mulig med på å synge så mye som mulig, men man kan ikke drive med overdreven bruk av kjefting, truing, utstøting eller bortvising dersom noen ikke synger hele tiden. Det er ikke særlig motiverende.

Føler at denne ultras-mentaliteten på en måte splitter Plankehaugen, noe som er veldig synd. Plankehaugen er en åpen og inkluderende supportergruppe, men kan lett se for meg at mange blir "skremt" fra å melde seg inn, når de møter en gjeng med gutter som rynker på nesa fordi vedkommende har på seg drakt og skjerf, og beskjeden som møter dem i døra er "Hvis ikke du synger gjennom hele kampen kan du like godt bare snu og gå!"

Én ting til, og dette er ikke ment som kritikk, kun et spørsmål. Hvor ble det av "Farg Stadion Rød og Hvit"-mentaliteten? Er det flaut å vise hvilket lag man støtter? Hadde det ikke vært kjedelig om hele Stadion var kledd i grå, brune, mørkeblå og rutete klær? Personlig synes jeg det hadde vært utrolig daft.
Vi hadde nylig et digert banner der det stod: "Vær stolt av drakta!" som en oppfordring til spillerne. Gjelder ikke dette også på tribunen? Er ikke ultrasgutta våre stolte av FFK-drakta?

---------------------------

FFK for alltid!
Norgesmestere 2006 - Europa i 2007


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340