Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 sep 07, 08:36
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Litt viktig at ikke FFK gjør den samme feilen nå.


Det tror jeg egentlig ikke skjer. Både Hamkam og Start var det jeg vil kalle one hit wonder innenfor fotballen, vi ser det hvert eneste år - lag som kommer opp fra intet og som gjør en kanonsesong hvor alt stemmer og skader på spillere er få. Jeg tror ikke det skjer med Fredrikstad. Grunnen er at vi har sakte, men sikkert, bygd oss oppover. Riktignok tippet de fleste ekspertene oss ned, men hvor mye peiling har egentlig dem, de treffer jo omtrent aldri med sine tips. De to første sesongene var så som så, men i fjor tok vi et steg videre. I år har vi tatt nye steg videre.

Hamkam tok Tippeligaen med storm det første året, og så falt de tilbake igjen. Start fikk kjempetreff i 2005-sesongen. Det var vel ikke en spiller som ikke var i form på det laget den første halvdelen av sesongen. Det finnes drøssevis av slike eksempler i hver eneste liga omtrent årlig. Lag som ut av intet får en kanonsesong grunnet tilfeldigheter. At FFK har kommet dit de er nå er ingen tilfeldighet. Vi har bygget sten på sten og står nå stødig. Før neste sesong har vi bygget på litt til. Hadde dette derimot vært debutsesongen våres og vi har vært naive til å tro at funker laget en sesong, så ingen vits i å forsterke, hadde jeg vært utrolig skeptisk til neste sesong. Et av få lag som virkelig klarer å falle sammen etter å ha bygd på steiner i flere tiår må være Brann. Skulle de vinne seriegull i år, så tror jeg vi får se et Brann-lag som sliter til neste år, de kommer til å feire langt ut i juli neste år!

Jeg vil tro det vil være ganske morsomt å se igjennom tråder for et års tid tilbake, hvor mange mente at Eggen var den beste treneren vi kunne få, at det ikke fantes noe alternativ til han. Jeg (for å skryte litt :P) med flere mente at det ville være positivt om Eggen trakk seg etter sesongen. Vi fikk vel slengt at vi var historieløse etter oss, og at aldri i verden om noen kunne gjøre en bedre jobb enn Eggen med FFK. Ut av intet kommer en totalt ukjent svensk trener for de fleste av oss, tar tak i problemene med en gang, og gir resultater som selv de mest positive tvilte på før sesongen. Vi blir ikke lengre rundspilt på bortebane, vi har i mange av kampene faktisk spilt veldig bra. Grönhagen har også styrket samholdet innad i førsteelleveren, spillerne jobber mye mer for hverandre nå enn før. Det gir resultater. Laget har en moral som gjør at vi kun står med tre bortetap i år. Seieren lot riktignok vente på seg, men tidligere har det vært tilfeldigheter som gjorde at vi vant borte, nå er det ikke lengre det.

Jeg er egentlig glad bare vi slipper nedrykksdramaet i år. Forhåpentligvis kan vi gjøre som Lillestrøm, bli i øverste divisjon i flere tiår på rad.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340