Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 04 sep 07, 21:01
Opprinnelig postet av hedvalen

poenget mitt er at du ikke bør anklageBRH vær gang noen som ikke har supporter effekter gjør noe galt...  dette kaller jeg fordommer på høyt nivå..

jeg mener at det er mye flatfyll på langturene til plankehaugen å det står jeg for...... men som sakt jeg har ikke noe problem med det overhode, men må si at jeg har vært flau et par ganger.

nevnte bare noen punkter for å vise at dere kanskje skal slutte å drive med heksejakt på BRH .

 

 

 

 

 

 

For å gjøre det helt klart - jeg bedriver ikke heksejakt på BRH. Greitt nok at jeg ikke skjønner vitsen med å ha en merkeklærkultur i forbindelse med fotball, men det får jo være deres sak. Det er mange ting mange folk driver med her i verden som jeg ikke skjønner vitsen med.

Det jeg er opptatt av er at jeg ikke vil ha en casualskultur i FFK som handler om slåssing og vold. Og det står ikke BRH for så da er jeg helt rolig i forhold til BRH.

Mitt poeng med å trekke fram at han i går ikke hadde effekter var som sagt IKKE å si at ALLE i BRH er idioter, men at ALLE grupper har folk som ikke er helt gode. PH vil antallsmessig ha flere folk som skiller seg ut enn BRH siden de er mange flere. Prosentvis er det kanskje likt?

Hvis det er sånn at PHs turer utarter til flatfyll burde kanskje styret i PH ta en diskusjon om det. Er helt enig i at det ikke stas å stå foran folk som snøvler og slenger dritt og ramler og søler........

På bussturene jeg har vært på er det av og til veldig rolig og bare hyggelig prat, andre er det fart og moro på og en gang har det vært ubehagelig. Men vi vil ikke ha noe "tribunepoliti", så hva skal vi gjøre da?

På Hammarbykampen så jeg en kanondrita far i følge med barnet sitt på vei til kamp. Det var et trist syn..

Men kan vi ikke slutte med den "Vi er bedre enn dere" diskusjonen bestandig?

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340