Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ishmaelSchmuck

Knøttespiller

Ble medlem: 02 aug 06
Innlegg: 75

Lagt til: 04 sep 07, 19:50
Endret: 04 sep 07, 19:51
Så ikke før nå at tråden var åpnet igjen. Skal bare si et par ting til, forsvinner avgårde på ferie en stund nå, så dette blir det siste fra meg i denne omgang.

- Zoran presenterte seg ved navn ved den lille tildragelsen på Nadderud og det samme gjorde jeg.
- Jeg er ikke medlem av Plankehaugen.
- Det kunne aldri falle meg inn å stille meg på Plankehaugenfeltet hjemme på stadion fordi det er billigere, det er en uting. MOD: Jeg sitter alltid på langsiden.
- Jeg gjentar at jeg faktisk bevisst flyttet meg bort fra Plankehaugen fordi jeg ikke var med på synginga og hoppinga etc.
- Hvis det er en lov noe sted om at klokkesvingen på Nadderud er forbeholdt syngende Plankehaugenmedlemmer burde jeg selvsagt ikke vært der. Men jeg er ganske sikker på at det ikke er tilfelle. Dessuten ble jeg henvist dit av Stabæk-vaktene før kamp. Og skulle det være tilfelle så har jeg fremdeles til gode å få forklart på hvilken måte nærværet av ikke-syngende folk i FFK-drakt virker negativt inn på Plankehaugen eller laget eller andre supportere.

Hvis det skulle være uklart i det første innlegget mitt så mener jeg også at Zoran gjør en utmerket jobb med å lede Plankehaugen i kamp. Men jeg synes som jorhan at motiveringsgreia funker best når Zoran eller andre gjør det fra et gjerde eller nederste rad. Går man bort til enkeltpersoner og begynner å kjefte på dem krysser man en grense og jeg synes det er synd hvis man ikke ser denne grensa. I tillegg er det rett og slett dårlig psykologi. Rekk opp handa den som tror at jeg fikk mer lyst til å synge av å bli kjefta ut og beordret til å synge...

---------------------------

Krut har større kraft enn joik. Deal with it.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340